Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Το γεγονός πως ένα τανκ μπήκε στο Πολυτεχνείο είναι αληθινό ή πρόκειται επίσης για παραπληροφόρηση; Μήπως πήγε να παρκάρει και έκανε λάθος την οπισθογωνία;;Τελικά, εμείς οι Ελληνες είμαστε ο καλύτερος λαός στο σεξ.Απόδειξη πως έχουμε μαμήσει οοοοολη την "ένδοξη" ιστορία μας. Εχουμε πρόγονο τον Σωκράτη , τον Σοφοκλή, τον Αριστοτέλη, αλλά τους θαυμάζουμε οχι γιατί ξέρουμε το έργο τους αλλά γιατί... τους θαυμάζει όλος ο πνευματικός κόσμος ανα την υφήλιο. Πραγματικό δέος νοιώθουμε με το τέχνασμα του "αγιου φωτός" και τον παντοκράτορα Γιαχβέ που περπατά στα κύμματα. Τα σημερινά παιδιά ξέρουν πολύ καλά πως την 25η Μαρτίου μπήκαν οι Γερμανοί στο Μεσσολόγγι επειδή ο Κολοκοτρώνης ειπε το "ΟΧΙ" στους Πατρινους για το καρναβάλι. Να μου το θυμηθείτε: Σε καμιά 50ριά χρόνια θα βλέπουν τα παιδιά μας το βιντεο με την πόρτα του πολυτεχνείου να σπάει απο το τανκς και θα λένε πως ήταν ατζαμής ο οδηγος (πήγε να παρκάρει και έκανε λάθος την
οπισθογωνία).Κάπως έτσι :


Ελλάδα, ετος 2060:
- Τί έγινε Γιαννάκη στις 17 Ν στο πολυτεχνείο?
-- Κόποιος φαντάρος πήγε να παρκάρει το τανκς του στην Πατησίων και έκανε λάθος την
οπισθογωνία. Επεσε σε μια πόρτα και βγήκαν έξαλλοι οι φοιτητές και τον έβρισαν. Ο φαντάρος φώναξε την αστυνομία αλλά το τανκς ήταν ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδα και φυλάκισαν 10 ανώτατους αξιωματικούς γι αυτό το παράπτωμα, στην περίφημη " δίκη της HONDA" , που έβγαζε ελατωματικά ανταλλακτικά για τεθωρακισμένα, με αποτέλεσμα να μην πιάσουν τα φρένα του τανκς. Οι φοιτητές βασάνιζαν πολλούς στρατιωτικούς για πολύ καιρό, εξαιτίας της ζημιάς στην πόρτα. Νομίζω πως κράτησαν 1 1 4 μέρες τα βασανιστήρια κατ' απαίτηση των φοιτητών. Στη μνήμη αυτών των γεγονότων, κάθε χρόνο στις 17 Ν, οι φοιτητές κάνουν αναπαράσταση των γεγονότων σπάζοντας και το υπόλοιπο πολυτεχνείο. Αλλά σε αυτό το κ@λοκράτος δεν αλλάζει η κατάσταση : ακόμη και σήμερα τα τανκς κυκλοφορούν ανασφάλιστα και χωρίς πινακίδες.


(Τα κουλουβάχατα της ιστορίας  θα μας χτυπάνε αλύπητα μέχρι να μάθουμε να μην κακοποιούμε την α-λήθεια.Καληνύχτα Κεμάλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: