Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

αν προλάβει και εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού ...



 Εάν, λοιπόν, ο Σταθμός του Δήμου Αθηναίων, αγνοεί την Μ. Εβδομάδα, αυτό είναι ένα βήμα, προς αυτό που ονομάζουμε μετατροπή της Εθνικής μας Κοινωνίας σε μία Πολυπολιτισμική Ελλάδα. Σε αυτό καλούμαστε να απαντήσουμε και σε αυτό το ερώτημα η απόφαση των κ. Καμίνη-Καμπύλη έλαβε θέση….όπως και σε όλα τ’ άλλα με πολύ άγαρμπο τρόπο, είναι η αλήθεια.
Μιας και όμως πιστεύουν τόσο στην πολυπολιτισμικότητα, να δω πώς θα ξεμπλέξουν τώρα με το gay parade και τους Μουσουλμάνους. Για όσους δεν το ξέρουν, κάποιες οργανώσεις Μουσουλμάνων των Αθηνών, έβγαλαν «φετφά» εναντίον της gay parade και του γεγονότος ότι τέθηκε φέτος υπό την αιγίδα του Δήμου και απειλούν με εκτεταμένα επεισόδια, αν δεν ανακαλέσει ο Δήμος την απόφασή του, διότι λένε το Ισλάμ απαγορεύει την Ομοφυλοφιλία!!!! Να δω τι θα πει τώρα ο κ Βαλλιανάτος, εάν ο κ. Καμίνης άρει την αιγίδα του Δήμου λόγω της «φετφά» των Μουσουλμάνων….τα αγαθά του πολυπολιτισμού ξεκίνησαν…
(αυτές ... και άλλες ΠΑΠΑΡΙΕΣ , θα τις βρείτε στο "MpoumpoukoFyrer.com" του γνωστού πανίβλακα )


 Μέχρι να βγούνε κυβέρνηση οι ΑνθιμοΨωμιαδοΚαρατζαφυρΑδώνηδες, ας εκμεταλευτώ όσες μέρες δημοκρατίας μου απόμειναν για να πω κι εγώ τη μαλακία μου:

Εγώ έχω να πω πως όταν υπάρχουν τα φράγκα όλοι αγαπημένοι είναι. Όταν αρχίσει η πείνα ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου.
Με άλλα λόγια έρχεται κάποιος μια μέρα και σου λέει :
«Ξέρεις ποιός φταίει για την φτώχεια σου?»
οι πλούσιοι (Παπαρήγα)
 ή
οι Εβραίοι (Χίτλερ)
ή
Οι κομμουνισταί (Παπαδόπουλος)
ή
 οι Τουρκοσκοπιανοί (Άνθιμος)
ή
 Οι μετανάστες (καρατζαφύρερ)
…ρε μπας και  φταίνε ...
… οι Νεφελιμ? (Λιακόπουλος).
""Είναι σκουλίκια που πρέπει να τα πατήσεις γιατί εσύ είσαι ανώτερος"" (Καρατζαφύρερ-Ελληνικό DNA, Χίτλερ -Αρία φυλή, κ.ο.κ)

...και κάθεσαι σα μαλάκας και τα βάζεις με τον κάθε φουκαρά, λες κι αυτός είχε όρεξη να φύγει από την πατρίδα του που "καλοπέρναγε" , να έρθει εδώ και να κοιμάται στο δρόμο ως φυσιολάτρης.

Όταν οι πατεράδες και  παππούδες μας έφευγαν για Αμερική, Αυστραλία ήταν καλά. "Ανώτερο Ελληνικό DNA και διέπρεψαν. Μέχρι και πρωθυπουργοί κόντεψαν να βγουν (Δουκάκης). Τώρα που από ανάγκη κάνουν το ίδιο οι μετανάστες (έρχονται  Ελλάδα) μας πειράζει.
 Ξυπνάτε ρε!
Ασταδιάλα  !!!!!!!

Πέφτετε στην γνωστή παγίδα (φόβος - στόχος - ανώτερο DNA) των φασιστοειδών και ο Φόβος παντρεύτηκε με την Βλακεία και γέννησαν τον φασιστορατσισμό :
 "καλά περνάγαμε με τον Παπαδόπουλο"
 "υπήρχε τάξη και ασφάλεια. Κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές"

... κι αν προλάβει και εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού,  και δεν το σκοτώσεις,  μετά τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται  πολύ επικίνδυνα . Μετά ο  καθένας πετάει τη μαλακεία του και περιμένει και τα παράσημα, σε στυλ :
"στο πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί"
ή σε στυλ …
 «κάθε καράβι με  μετανάστες που θα εισέρχεται σε Ελληνικά χωρικά ύδατα θα βυθίζεται»

Δεν μας έφτανε που με τα ΝουΔουΠΑΣΟΚικά λαμόγια γίναμε μπουρδέλο, αποκτήσαμε και νταβατζή για να ορίζει ποιος θα μπαινοβγαίνει στο μπουρδέλο .
Ρε τι πάθαμε !!!!


Με την ευκαιρία των εορτών να ευχηθώ κι εγώ σε όλους τους χριστιανόπληκτους, ομοφοβικούς και ρατσισταράδες και στους απανταχού Ελληναράδες με το «ανώτερο» DNA, συμπολίτες μου,
 «χριστός  εξανέστη» (τσεκαρισμένο, όχι αστεία)
…αλλά πάλι λόγω εορτών παρέλασης gay parade ,  να συμπληρώσω …
«και τα’ αρχ..δια μου κουνιόνται»
 (από χαρά για τις δυο  αυτές γιορτές – για διαφορετικό λόγο στην καθεμιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: