Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ψηφίστε ΚΚΕ για να μην έρθουν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!

Α. Χαλβατζής: «Το ΚΚΕ πεθαίνει, η εκλογική ήττα του ίσως είναι τελευταία ελπίδα σωτηρίας»

Α. Χαλβατζής: «Το ΚΚΕ πεθαίνει, η εκλογική ήττα του ίσως είναι τελευταία ελπίδα σωτηρίας»

Μπράβο ρε μάγκα! Επιτέλους κάποιος τα’πε με το όνομα τους στους λαθρεπιβάτες του Περισσού. Με επιστολή του το γνωστό πρώην στέλεχος του ΚΚΕ Αλέκος Χαλβατζής γράφει ότι είναι σχεδόν απίθανο να ψηφίσει ο κόσμος τους στοκους που βρίσκονται κολλημένοι με λόγκο στις καρέκλες κλεισμένοι στον Περισσό ενισχύοντας ή συγκρατώντας το ποσοστό του.
Υπάρχουν γράφει ο Χαλβατζής ψηφοφόροι συντηρητικοί που φοβούνται να μπουν σε περιπέτειες με ΣΥΡΙΖΑ και θα ψηφίσουν το κόμμα-μαυσωλείο με την ελπίδα να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και τον βάλει σε περιπέτειες! (σκίσιμο μνημονίων, δανείων, δραχμή κλπ) και μπορεί να ψηφίσει ΚΚΕ που είναι τα ζα μ αργά! Οι καρεκλοκέντεαυροι το μόνο που νοιάζονται άλλωστε είναι να σώσουν τον κώλο τους όταν ο κόσμος πεθαίνει .  Ετσι μικροαστούληδες ψηφίστε ΚΚΕ για να μην έρθουν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!
Απο κεκτημένη ταχύτητα
Είναι, άραγε, καλό αναρωτιέται το στέλεχος να ψηφίσει ο λαός ΚΚΕ, είτε ενισχύοντας, είτε έστω συγκρατώντας το ποσοστό αναρωτιέται; μπορεί να πειστεί πλατύτερος στόχος; Απίθανο και δύσκολα!
Κακό αποτέλεσμα τελευταία ελπίδα να γίνει κάτι πριν μια ακόμα ακόμα πιο δραματική μετάλλαξη του ΚΚΕ.
Ένα κακό ή και ολέθριο εκλογικό αποτέλεσμα για το ΚΚΕ θα αποτελούσε το γονιμότερο πολιτικό περιβάλλον για κάποια θετική αλλαγή στο εσωτερικό του;
Ένα κακό αποτέλεσμα είναι λοιπόν μια κακή συγκυρία για όξυνση της διαπάλης για τη σωτηρία του. Βεβαίως θα μπορούσε κανείς να αντιτάξει ότι ακόμα και κακή, μπορεί, τελικά, να είναι, δυστυχώς, η μόνη ευκαιρία εδώ και καιρό ή ακόμα και η τελευταία ευκαιρία να γίνει κάτι, πριν μια ακόμα πιο δραματική μετάλλαξη του ΚΚΕ.
όχι όμως και συντριβή (πέρα από υποθέσεις)…μην τραβήξουμε την πρίζα ρεε!
Δεν πρέπει λέει ο Χαρβατζής να επενδύει στη συντριβή κυρίως –πέρα από όποιες υποθέσεις και σενάρια–(ΛΟΛ! ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΑ;;)  επειδή σίγουρα αυτή η συλλογιστική αναπαράγει την βαθειά επιζήμια αντίληψη που λέει ότι: η κομματική κρίση θα επιλυθεί ως φυσικό φαινόμενο, αυτόματα.
ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΛΑΒΑΝΟ 
Ακόμα ο Αλέκος τάσσεται κατά του οπορτουνιστικού συνονθυλεύματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που με τη στάση της τελικά «ανακυκλώνει με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο, γνωστές παθογένειες που τα τελευταία χρόνια έχουν γιγαντωθεί και στο ΚΚΕ»

Μπράβο αγόρι μου συνέχισε να τα λες σταράτα, μη φοβάσαι κανέναν

ΠΗΓΗ


ΑΛΕΚΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: