Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Εδώ σφάζονται για ένα τζαμί κι εκεί για μιά εκκλησία.

 Ένας άνδρας, περίπου 20 ετών, σκοτώθηκε σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα στην αστυνομία και Κόπτες χριστιανούς στη νοτιοδυτική συνοικία Ταλιμπίγια του Καΐρου, κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας, δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

Περισσότεροι από 200 Κόπτες χριστιανοί που διαμαρτύρονταν για την άρνηση των Αρχών να επιτρέψουν την ολοκλήρωση των εργασιών ανέγερσης εκκλησίας, επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=209540&cid=5

Κάποια μέρα οι λέξεις "χριστιανισμός" και "μουσουλμανισμός" θα έχουν την έννοια της ασθένεις. Της "ψυχασθένειας", για την ακρίβεια. 
Εδώ σφάζονται για ένα τζαμί κι εκεί για μιά εκκλησία.  Μετά το σφάξιμο θα βγουν στα μπαλκόνια οι θρησκευτικοι ηγέτες και των δύο πλευρών και θα λένε για "αγάπη", ειρήνη, ευημερία, γαλήνη, για της Μπαναγκιάς τα μάτια και για τα μουστάκια του... Αλλάχη.
ΚΚΚΚΚαλές γιορτές,
Αμήν, 

αφερίμ γιαβρούμ ...
...και άει σιχτίρ μπουνταλάδες.

2 σχόλια:

Άθεος είπε...

Άφεριμ καρντάσι!
...αι σιχτιρ τσογλάν!

NOSTOS είπε...

Ο θρησκευτικος φονταμενταλισμος παντα ειχε τους πιο αιμοστεγεις πολεμους στο ονομα του σκοταδισμου,και της εκμεταλευσης των ανθρωπινων ψυχων μεσω της θρησκειας..Ευχαριστω για την φιλοξενια εδω..