Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ομάδα Οργάνωσης Εκδηλώσεων - Zeitgeist Movemement

 εθελοντική συμμετοχή στην ομάδα οργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων του Ελληνικού Τμήματος Zeitgeist.
 Ενόψει της μέρας Zeitgeist (πληροφορίες μπορείτε να δείτε http://www.tzm.gr/site/index.php?optioncom_wrapper&viewwrapper&Itemid 3&langel) σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην ομάδα, δηλώνοντας τη διαθεσιμότητά σας για την πρώτη on line συνάντηση που θα  γίνει στο Teamspeak (εργαλείο επικοινωνίας στυλ skype).

Λοιπόν, δηλώνουμε διαθεσιμότητα εδώ  http://doodle.com/24r282xmkn7x2n8i
γράφοντας το όνομά μας και συμπληρώνοντας τις μέρες και ώρες που μπορούμε να διαθέσουμε. Η συνάντηση δεν θα διαρκέσει πάνω από 2 ώρες και θα επικεντρωθεί στη γνωριμία, στη γενική σύσταση και λειτουργία της ομάδας, καθώς και στην διοργάνωση της z-day!!

Πληροφορίες για σύνδεση στο Teamspeak, θα δείτε εδώ. http://www.tzm.gr/site/index.php?optioncom_content&viewarticle&id 4&Itemid 0&langel

Όταν δηλώσουμε όλοι εμείς που θέλουμε να ασχοληθούμε ενεργά με την ομάδα τη διαθεσιμότητά μας, θα ενημερωθείτε με e-mail για την συμφωνημένη μέρα και ώρα συνάντησης! Σας υπενθυμίζουμε ότι όλες οι συμμετοχές είναι εθελοντικές και χωρίς καμία απολύτως συνδρομή ή χρηματική επιβάρυνση.

Σας καλούμε επίσης, να επισκεφτείτε το site του Ελληνικού Τμήματος όπου μπορείτε να δείτε μεταφρασμένο υλικό, να συμμετέχετε σε συζητήσεις  (Forum) και φυσικά να μάθετε περισσότερα για το νέο κοινωνικό μοντέλο που προτείνουμε.

Και για όσους ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στις φυσικές συναντήσεις που γίνονται για όλα τα μέλη του κινήματος, σας προσκαλούμε την Κυριακή 13/2, στις 14:00, στην αίθουσα του κινηματογράφου Ααβόρα. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη συνάντηση, θα μπορείτε να δείτε εντός των ημερών στο forum και στο site μας!!

Καθότι βρισκόμαστε στην φάση 1 (Παγκόσμια ενημέρωση και αφύπνιση) η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη.
Μη περιμένετε λοιπόν, δηλώστε ενεργή συμμετοχή στην ομάδα  Οργάνωσης Εκδηλώσεων, ελάτε στις On line συναντήσεις της, και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά την Κυριακή 13/2, η ενημέρωση και αφύπνιση του κόσμου εξαρτάται από τον εθελοντισμό όλων μας!!

Έλα και γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις!!!
Φιλικά,

Ομάδα οργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων
TZM Greek Chapter.
www.tzm.gr
www.thezeitgeistmovement.com

1 σχόλιο:

Άθεος είπε...

Εγώ είμαι γραμμένος εδώ και χρόνια!