Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΟY ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ, «μαλακισμενότεροι των μαλακισμένων»




Επειδή κάποιοι νόμισαν ότι κάνω πλάκα, παραθέτω τη δημοσίευση στο ΦΕΚ (888/Β, 21/ο3/2012) της απόφασης της πλήρους γελοιοποίησης του Ελληνικού Κράτους, των δύο υπουργών της ηλιθιοσυγκυβέρνησης του υπαλληλάνθρωπου της Goldman Sachs, Σαχινίδη (κρίμα ρε Σαχινίδι που είσαι και Πόντιος) και Όθωνα.
Με την απόφαση ντροπή, απαξιώνεται ακόμη περισσότερο το κράτος της ξευτίλας και ιδιαίτερα οι υπηρεσίες ασφαλείας, στην προσπάθεια να εισπραχθούν ακόμα και φραγκοδίφραγκα στο βωμό του μνημονίου και της τρόικας.
Η απόφαση ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και τις τιμές (!) για την ενοικίαση αστυνομικών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ.
Έτσι, με 40 ευρώ την ώρα μπορείτε να έχετε ένα περιπολικό της αστυνομίας και με 50 μία μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζ ή Δίας, μαζί με τον οδηγό, ενώ με 50 ευρώ μπορείτε να νοικιάσετε αστυνομικό σκύλο μαζί με τον συνοδό του. Εάν το βαλάντιό σας το επιτρέπει και θέλετε να δείξετε πόσο ισχυροί είστε μπορείτε να έχετε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με 1500 ευρώ ανά ώρα ή ταχύπλοο σκάφος με 200 ευρώ!
Αυτά λοιπόν αποφάσισαν οι «βασιλικότεροι του βασιλέως» και οι «μαλακισμενότεροι των μαλακισμένων»
Δε μου λες ρε Σαχίν, τι άλλο νοικιάζετε; Τι άλλο, τί άλλο;
Κι εσύ ρε Αντώνη Κομανέτση, δεν πήρες χαμπάρι τα κόλπα που στήνουν οι πατριδοφονιάδες ή είσαι κι εσύ στο κόλπο και το παίζεις, δεν ξέρω τίποτα, «είδα το φως κι ανέβηκα!»
Και με την ευκαιρία, ο λόγος σου χθες στο Αιγάλεω ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ! Μας ταξίδεψε καμιά πενηνταριά χρονάκια πίσω…

Χάρρυ Κλυνν
http://www.facebook.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: