Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επιστολή – «βόμβα» σε Μπαρόζο και Ρομπάϊ ετοιμάζει ο Τσίπρας!

Επιστολή – «βόμβα» σε Μπαρόζο και Ρομπάϊ ετοιμάζει ο Τσίπρας!

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,ετοιμάζει επιστολή – «βόμβα» σύμφωνα με πληροφορίες και θα την αποστείλει στους προέδρου της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κκ Μπαρόζο και Ρομπάϊ αλλα και στον πρόεδρο της ΕΚΤ, με την οποία θα καθιστά σαφές ότι το μνημόνιο και οι όροι του στην πράξη «ακυρώθηκαν» μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής!

Στην επιστολή θα γίνεται λόγος για την υιοθέτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου βασισμένου στην ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική προστασία. Η επιστολή, όπως ήδη είπαμε, θα έχει αποδέκτες τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο της ΕΕ, Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο κ.Τσίπρας θα επισημαίνει ότι οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν μπορούν να ισχύουν από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του έχει αποδοκιμάσει την πολιτική των Μνημονίων.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας θα επισημαίνει ότι πλέον τα κόμματα που υπέγραψαν τις δεσμεύσεις, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, εκπροσωπούν σήμερα περίπου το 33% του ελληνικού λαού.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: