Τρίτη 8 Μαΐου 2012

H ΕΣΗΕΑ για το Εγέρθητι της Χρυσής Αυγής


H ΕΣΗΕΑ για το Εγέρθητι της Χρυσής Αυγής
Δυο μέρες μετά τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, η ΕΣΗΕΑ, μέσω του προέδρου της Δημήτρη Τρίμη, σε ανακοίνωση της υπογραμμίζει πως τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και κάλεσε τους δημοσιογράφους όλων των ΜΜΕ να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την προάσπιση της δημοκρατίας.
Η ανακοίνωση:
"Λίγη ώρα μετά την είσοδο της ναζιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" στο ελληνικό κοινοβούλιο, τα στελέχη της, λειτουργώντας ως μπράβοι της νύχτας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και απέναντι στους εργαζόμενους στον τύπο και τα ΜΜΕ, που βρίσκονταν στα γραφεία τους για να καλύψουν τις δηλώσεις του αρχηγού τους. Ασκώντας τρομοκρατία, αρχικά προχώρησαν σε ένα ιδιότυπο face control των μέσων ενημέρωσης, βάζοντας όρους και αποκλείοντας όσα δεν ήταν της αρεσκείας τους, και στη συνέχεια απαίτησαν από τους δημοσιογράφους με το πρόσταγμα "εγέρθητι", να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη "σεβασμού" στο πρόσωπο του φύρερ Ν. Μιχαλολιάκου.
Καλούμε τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και όλους τους πολίτες της χώρας να μην υποτιμήσουν το φασιστικό φαινόμενο και να αγωνίζονται κάθε στιγμή για την προάσπιση της δημοκρατίας".

ΠΗΓΗ

...και κάπως  έτσι ονειρεύεται τα ΜΜΕ ο Μιχαλολιάκος
(από  το twiter του )
pic.twitter.com/t7bibtko

Δεν υπάρχουν σχόλια: