Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο πλαστογράφος λακές του ΛάΟΣ (Όπου ορθοδοξία ... και σκατά).

Από το jungle-report.blogspot.com

Με πρόθεση να προκαλέσει πρόβλημα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και να αναδείξει ως υπεύθυνη την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ένας 65χρονος καθηγητής, πλαστογράφησε δελτίο τύπου με το όνομά της και το έστειλε σε δεκάδες αποδέκτες στο διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων και 1.100 διπλωμάτες στην Τουρκία, διαβάζουμε στο news247.gr και συνεχίζει:

Ο 65χρονος Βασίλης Βενίτης που είναι πολιτευτής του ΛΑ.ΟΣ στη Β΄ Αθήνας, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο ελληνικό παράρτημα του Πανεπιστημίου της Indianapolis και διαχειριστής του forum με την επωνυμία Crystal Clear συνελήφθη για την παραποίηση του δελτίου Τύπου που εμφανίζονταν να έχει υπογράψει η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών.

Συνελήφθη χθες έπειτα από έρευνα του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το ηλεκτρονικό ίχνος του email με το παραποιημένο δελτίου τύπου και υποτιθέμενο αποστολέα την Μ. Ξενογιαννακοπούλου εντοπίστηκε στο σπίτι του 65χρονου στη Γλυφάδα.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Βασίλη Βενίτη και εντόπισαν αυτούσιο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή το επίμαχο email. Κατασχέθηκαν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας φορητός σκληρός δίσκος και ένα τεμαχισμένο έγγραφο το οποίο φέρει χειρόγραφες σημειώσεις. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 65χρονος φέρεται να αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας και να απώθησε βίαια τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είχε παραποιήσει δελτίο τύπου με το περιεχόμενο απάντησης της αναπληρώτριας υπουργού σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογκαν στην Ελλάδα.

Το παραποιημένο δελτίο εστάλη σε 1.100 διπλωμάτες στην Τουρκία ενώ αναρτήθηκε και σε διαδικτυακό Forum που διαχειρίζεται ο 65χρονος.

-------------

Δεν πέφτουμε δα και από τα σύννεφα, έχουμε επισημάνει πολλές φορές φορές εδώ στο Jungle Report το πόσο επιρρεπές είναι το ΛάΟΣ στις πλαστογραφίες και τις διαστρεβλώσεις Μόνο που εδώ έχουμε και κάτι ακόμα χειρότερο, αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως έχει τάση στις συνωμοσίες και μάλιστα με εντελώς προδοτικό τρόπο. Ήθελε ένα εκλεκτό στέλεχος του να πυροδοτήσει ένταση με την Τουρκία; Όπως έλεγε τις προάλλες ο Μπουμπούκος στη κρίση του Μαβί Μαρμαρά: από καθαρά γεωπολιτική σκοπιά, η σύγκρουσις Τουρκίας-Ισραήλ, ως αποτέλεσμα του δόγματος Νταβούτογλου, ανοίγει μία συγκλονιστική ευκαιρία για Ελλάδα. Όποιος δεν την βλέπει είναι τρελός ή βλαξ…και ο νοών νοείτο. Τρελός και βλαξ αποδείχτηκε λοιπόν αυτός ο πανεπιστήμων Βασίλης Βενίτης. Άγνωστο όνομα σε αρκετούς αλλά όχι και τόσο, ας δούμε μερικά χάι λάιτ της καριέρας του.

Ξεκίνησε ως πολιτευτής με τους Ταύρους του Στέφανου Μάνου το 2004 και συμμετείχε επίσης ως ιδρυτικό μέλος στη Δράση το 2009. Ενδιάμεσα μεταπήδησε στο ΛάΟΣ και συμμετείχε στις εκλογές του 2007 όπου και έλαβε 1059 ψήφους στην Β’ Αθηνών. Ο “χάκερ”, όπως τον αναφέρουν άστοχα μερικά μεγάλα ιντερνετικά ΜΜΕ, αποκτάει έντονη παρουσία στο διαδίκτυο ανοίγοντας το “φιλελεύθερο” φόρουμ CrystalClear όπου τοποθετεί τον εαυτό του (σε τρίτο πρόσωπο σαν τον Ιούλιο Καίσαρα) ανάμεσα στους “Ήρωες” Άνταμ Σμιθ και Μίλτον Φρίντμαν! Ιδού ο κατάλογος:

HEROES
Adam Smith, Basil Venitis, Milton Friedman, Friedrich Hayek, Ludwig von Mises, Ayn Rand, Murray Rothbard, Socrates, Plato, Aristotle, Lysistrata, Aristophanes, Marcus Cicero, George Orwell, Robert Frost, E.E.Cummings, Themistocles, Carl Menger, Nathaniel Branden, Leonard Peikoff, Alan Greenspan, Nikos Kazantzakis, Arianna Huffington Stasinopoulos, Henry Thoreau, Henry Hazlitt, Ronald Reagan, Margaret Thatcher, Salman Rushdie.

Ο Βασίλης Βενίτης αποκτάει μια πολύ κακή συνήθεια στο ίντερνετ, στέλνει σπαμ μέηλ πολιτικού περιεχομένου σε ανθρώπους χωρίς να του το ζητήσουν. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Γιώργου Σκούρτη στο Zougla.gr:

Ας πούμε, υπάρχει ένας κάποιος μ…ας κύριος Βασίλης Βενίτης, παλαιοφασισταριό, δοξάζει σε κάθε του «μεσσιανικό» κείμενο τους χουντικούς και το ΛΑ.Ο.Σ. και ο οποίος με γεμίζει καθημερινά με ηλίθια e-mail περισπούδαστων πολιτικών αναλύσεων. (Πρέπει να υπάρχουν πολλά «θύματα» αυτουνού του ηλίθιου, γιατί μάλλον στέλνει ομαδικά τα κωλομηνύματά του.) Ε, αυτόν θα τον δείτε υποψήφιο του Καρατζαφέρη. Αυτός θα ζητήσει τη ψήφο μας για να μας… σώσει!

Χαρακτηριστικά κείμενα από αυτά τα μέηλ μπορείτε να δείτε σε ένα τόπικ στο AVsite.gr, είναι σπαρταριστά.

Ο Βασίλης Βενίτης έχει και... καλλιτεχνικές ανησυχίες. Γράφει ποίηση, επίσης πολιτικού περιεχομένου, στα ελληνικά όπως το παρακάτω αφιερωμένο στον Κώστα Καραμανλή:

Μπουλουκος στα κιλα
Και μπουφος στο κεφαλι
Αριστερος για τα καλα
Αυτος πουλια δεν πιανει.

συνέχεια στο http://jungle-report.blogspot.com/2010/10/blog-post_19.html

1 σχόλιο:

Diama4 είπε...

Όπου ορθοδοξία ... και σκατά.
...οι χιτλερικές τακτικές (βλ νύχτα των κρυστάλλων) αναβιώνουν ξανά.



...Όχι με τον φύρερ αλλά με τον ...Καρατζαφύρερ.