Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Σε απολογία για τα συνθήματα κατά πολιτικών - Τετάρτη 02/11/2011 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για συμπαράσταση

 


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011, 03:11
Σε απολογία κλήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος. Οι πέντε ΠΑΕ θα πρέπει να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους αλλά και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά των πολιτικών στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 02/11/2011 και ώρα 12:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 7η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης –ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ,5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

* Οι αναβληθείσες υποθέσεις που αφορούν στην 4η , 5η και 6η αγωνιστική θα εκδικαστούν την Τετάρτη 2-11-2011 και ώρα 12:00.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: