Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΟΧΙ στα σχέδια Μερκοζί - ομιλία του Δρ . Rath Matthias


Είναι μαθητής του δυο φορές νομπελίστα Λαινους Πόλινγκ-Linus Pauling ,πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό επιστήμονα.Ποιος είναι ο Δρ. Matthias RathΟ Dr. med. Matthias Rath ήταν ο εμπνευστής της επανάστασης στη φυσική πρόληψη και αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης, της κύριας αιτίας του εμφράγματος του μυοκαρδίου και του εγκεφαλικού επεισοδίου.
Ο Δρ. Matthias Rath γεννήθηκε το 1955 στη Στουτγκάρδη. Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών σπουδών του εργάστηκε ως γιατρός και επιστήμονας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Eppendorf στο Αμβούργο και στό καρδιολογικό κέντρο στο Βερολίνο.

Ο Δρ. Rath ανακάλυψε πως η απόφαση σχετικά με την υγεία και την ασθένεια λαμβάνεται στο επίπεδο των κυττάρων του οργανισμού και όχι στο επίπεδο των επιμέρους οργάνων του. Με τον τρόπο αυτό συνέβαλλε αποφασιστικά στη διάδοση αυτής της επιστημονικής ανακάλυψης: Ενδημικές ασθένειες όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, το εγκεφαλικό επεισόδιο ή ο καρκίνος οφείλονται σε χρόνια έλλειψη βιταμινών σε εκατομμύρια κύτταρα του οργανισμού. Η χορήγηση επαρκών ποσοτήτων κυτταρικών θρεπτικών ουσιών μπορεί να προλάβει την εμφάνιση ασθενειών. Χάρη στην Κυτταρική ιατρική που ανέπτυξε ο Δρ. Rath, η υγεία είναι κατανοητή και οικονομικά προσιτή για τον καθένα.

Ο Δρ. Rath συνέχισε την εργασία του Linus Pauling, ο οποίος τιμήθηκε δύο φορές με βραβείο Νόμπελ, μετά το θάνατό του το 1994. Ίδρυσε ένα διεθνές ινστιτούτο έρευνας και εξέλιξης με έδρα τη Santa Clara στην Καλιφόρνια. Εκεί, εργαζόμαστε με προσήλωση για την εξάλειψη ενδημικών ασθενειών με τη βοήθεια αποτελεσματικών και προσανατολισμένων ως προς το εκάστοτε αίτιο φυσικών θεραπειών.

Όλα τα αποτελέσματα των ερευνών περιέχονται περιληπτικά σε βιβλία απλοποιημένης επιστήμης, φυλλάδια, CD-ROM, βίντεο και DVD. Στην ελληνική γλώσσα διατίθενται ήδη τα εξής:

Η «Συμμαχία για την Υγεία» του Δρ. Rath είναι μία μοναδική συμμαχία ανθρώπων, οι οποίοι έχουν οργανωθεί οικειοθελώς για την προάσπιση της υγείας τους και τη διάσωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπινων ζωών.

Για να εκπληρώσουμε αυτούς τους στόχους, διεξάγουμε επιστημονικές έρευνες στο τομέα των φυσικών θεραπειών, οι οποίες μπορούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις κυριότερες ενδημικές ασθένειες της σημερινής εποχής.

Ακόμη, για να εκπληρώσουμε αυτούς μας τους στόχους, ενημερώνουμε τους συνανθρώπους μας σχετικά με τη δράση των φυσικών θεραπειών και της επιστημονικής προόδου στο πεδίο της Κυτταρικής ιατρικής. Με τους τρόπους αυτούς, προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα υγείας, το οποίο θα βασίζεται σε αποτελεσματικές, ελεύθερες παρενεργειών και οικονομικά προσιτές φυσικές θεραπείες.

http://www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org/aboutus/alliance.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: