Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ξετσουτσούνεψε το παπαδαριό και θέλει μερτικό στην Κούβα

political pictures - Religion, Guns

Τον παπάρα τον Κάστρο!
Μιά επίσκεψη ο πάπας, δυό επίσκεψη ο πάπας ... ξετσουτσούνεψε το παπαδαριό  και θα το μαγαρίσουνε το μαγαζί. Πέσαν σαν τις ακρίδες στην έρμη την Κούβα οι πουσταράδες. Θα βάλουν κι ένα χεράκι ("κωλοδάχτυλο", για την ακρίβεια) οι άλλοι πουσταράδες οι ευαγγελιστές ... και θα γίνει κανονικό άρμεγμα στο βλακοΠοίμνιο. Θα πέσει χοντρό παραδάκι τώρα που ανοίγει στις αγορές και οι βρωμιάρηδες ρασοφόροι το μυρίστηκαν και προετοιμάζονται πριν το ΔΝΤ.
Κάνε ρε μαλάκα ελεύθερες τις θρησκείες αλλά όταν αρρωσταίνουν οι "πιστοί" απαγόρευσέ τους την επίσκεψη σε νοσοκομείο! Να δούμε πόσοι "εγγεγραμμένοι - δηλωμένοι" θρήσκοι θα μείνουν να τους καταμετρούν οι χριστέμποροι και Αλλαχέμποροι.
Αφού ρε πούστη μου έκαιγες τους επιστήμονες στην πυρρά και έκαιγες τα βιβλία τους, γιατί να σε περιθάλψουν?
Στο κάτω κάτω ο θεός σας είναι παντοδύναμος, δεν μπορεί να σε γιάνει? Τότε σημαίνει πως  είναι "Θέλημα θεού" να πεθάνεις ρε καριόλη!  Κάτσε ψόφα.

Κύκλος η ιστορία, αθάνατη η βλακεία  και επιβιώνουν οι κωλοθρησκείες στον 21ο αιώνα.
Nέες φασαρίες, νέοι μπελάδες και νέος κύκλος αίματος από τη θρησκεία της "απάτης".
...γαμώ τις μονοθεϊστικές - φασιστικές θρησκείες σας ΖΩΑ!


Άντε, διαβάστε και το γαμοάρθρο:

Κούβα: Η Καθολική εκκλησία ζητεί την συμπερίληψη των εξορίστων στις μεταρρυθμίσεις

Περιοδικό της κουβανικής Καθολικής εκκλησίας καλεί την Πέμπτη τους Κουβανούς, ιδιαίτερα εκείνους της «διασποράς», να στηρίξουν τις δρομολογημένες μεταρρυθμίσεις στη νησιωτική χώρα και ζητεί από τις αρχές να θεσπίσουν τα νομικά ερείσματα για μία τέτοια συνεισφορά από τους αποδήμους.

«Είναι απαραίτητο να ενισχυθούν οικονομικά όχι μόνον η κρατική μηχανή, αλλά κι οι πολίτες οι οποίες απαρτίζουν τη χώρα τούτη, παρέχοντας μία θέση στα αναπτυξιακά σχέδια όχι μόνον σε όσους ζούνε στη χώρα, αλλά και σε όσους βρίσκονται στη διασπορά, όποιος κι εάν είναι ο λόγος της εξορίας τους», τονίζεται στο κύριο άρθρο του περιοδικού Pasos (Βήματα), που εκδίδει η αρχιεπισκοπή του Σιενφουέγος στην κεντρική Κούβα.

«Ο καθείς ας συνεισφέρει με τα μέσα και τις ικανότητές του, στο βαθμό που εκείνος κρίνει δίκαιο κι αναγκαίο και οι αρχές ας δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις και τις ρυθμίσεις που είναι αναγκαίες για να επιτευχθεί αυτό», τονίζεται στο ίδιο άρθρο.

Από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία διαδεχόμενος τον αδελφό του Φιδέλ, ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο έχει δρομολογήσει ένα μακρόπνοο σχέδιο οικονομικών μεταρρυθμίσεων για να αποτρέψει μία πιθανή οικονομική χρεοκοπία. Υποστηριζόμενες από την Καθολική εκκλησία, οι μεταρρυθμίσεις προβλέπουν ιδιαίτερα την ενίσχυση της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς και τη θεαματική μείωση του δημόσιου τομέα. Ελλείψει νομικής δυνατότητας για άμεσες επενδύσεις, η συμμετοχή της κουβανικής διασποράς περιορίζεται στον επαναπατρισμό ξένου συναλλάγματος (τις επονομαζόμενες remesas), που το 2011 έφθασε τα 2 δισ.δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.
Από http://www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: