Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Δείτε τα μέτρα που ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ για μετά τις εκλογές. Μην παραπονεθεί ΚΑΝΕΙΣ ύστερα



Αγαπητοί,
Συγκέντρωσα σε τούτο το μήνυμα από καλούς και έμπιστους αποστολείς, ζουμερές πληροφορίες αλλά είναι οι τελευταίες πριν από τις εκλογές! Ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά αν δεν βάλουμε κι εμείς το δικό μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Μέρες τώρα, όλη η κοινωνία βράζει και αναμασάει τα σκάνδαλα, τη διαπλοκή κλπ.
ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!
Μετά τις εκλογές, ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!
Δείτε παρακάτω ποια μέτρα ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ μετά τις εκλογές, έχοντας δεδομένο ότι θα συγκυβερνήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λογαριάζοντας εκτός του ξενοδόχου!
Αν το επιθυμείτε, αν θέλετε να αυτοκτονήσετε, πάτε και ψηφίστε ξανά το παρελθόν! Είναι η τελευταία ίσως ευκαιρία να δείξουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε.
Έχουμε και έχω κουραστεί με τη δυσωδία, αν υπάρξουν άνθρωποι που θα ψηφίζουν ακόμα με παλιά, κομματικά, συναισθηματικά ή άλλου τύπου σκοτεινά κίνητρα, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός.
Σας έχουν ήδη αποσταλεί μεγάλα και αναλυτικά μηνύματα με αποδείξεις, στοιχεία, αναλύσεις κλπ. Φτάνουν, αρκούν, νομίζω έχει επέλθει κορεσμός στη συνείδησή μας! Ήρθε η ώρα μας!
Διαβάστε επίσης και ένα μικρό άρθρο, που αναφέρεται στη σπουδαιότητα των εκλογών μας, σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, για να εγκολπωθείτε ξανά το μέγεθος της σοβαρότητας της ψήφου μας...
Εξετάστε σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρξει ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ στα αποτελέσματα, όπως εύστοχα αναφέρεται παρακάτω, από ένα καλό αποστολέα μας.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
Τα πιο πολλά από αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος!
Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
Δείτε αναλυτικά:
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200 ευρώ καθαρά!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας, κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012, 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας
- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από απόλυση είτε από σύνταξη.
- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο
- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ένα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές:
α) Φόρος εισοδήματος,
β) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης,
γ) Τέλος επιτηδεύματος,
δ) ΕΤΑΚ 2009,
ε) Έκτακτη εισφορά ακινήτων,
στ) ΦΑΠ 2010,
ζ) ΦΑΠ 2011,
η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012
- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες
- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην... Τουρκία!
Οι Έλληνες δε θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν, δε θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες. Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί απο το αξίωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δε θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.
Ας ελπίσουμε να μην φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά να τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στις κάλπες...
Μπορεί οι γαλλικές εκλογές να είναι σημαντικές σε ότι αφορά τους συσχετισμούς δυνάμεων μέσα στην ΕΕ, αλλά εκείνο που κάνει ολόκληρη την ανθρωπότητα και κυρίως την ΕΕ να κρατά την αναπνοή της είναι οι ελληνικές εκλογές.
Ναι, όσο και αν φαίνεται παράξενο, οι ελληνικές εκλογές, που άλλοτε περνούσαν απαρατήρητες, αυτή τη φορά αποτελούν κατ' αρχήν, τον σημαντικότερο παράγοντα εξέλιξης του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και όσο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (τα οποία κόμματα είναι και τα μόνα που έχουν υπογράψει ότι θα τηρήσουν το μνημόνιο) δε λένε να ανακάμψουν στις δημοσκοπήσεις, τόσο και οι διεθνείς αγορές εμφανίζονται πιο νευρικές σε σχέση με το τι θα συμβεί μετά την 6η Μαΐου.
Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι ότι, σε όσα κράτη χρεοκόπησαν στο παρελθόν και προσέφυγαν στο ΔΝΤ, μπορεί μεν να άλλαξε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και μπορεί να εξαφανίστηκε ολόκληρο το παλιό πολιτικό προσωπικό (κάτι που φαίνεται ότι δεν θα γίνει εδώ, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, λόγω του ότι κυρίως έχει μείνει αλώβητος ο δημόσιος τομέας και η κρατικοδίαιτη εκλογική πελατεία), όμως σε όλα αυτά τα κράτη δεν υπήρχε.. το αντίστοιχο προηγούμενο της Ευρωζώνης.
Στη δική μας περίπτωση έχουμε ένα κράτος μέλος μιας ένωσης κρατών με κοινό νόμισμα που χρεοκόπησε. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κυρίως το γεγονός ότι αυτή η Ένωση προσπαθεί με διάφορα γιατροσόφια να διασώσει το κοινό νόμισμα και τα συμφέροντά της, όχι προσφέροντας αλληλεγγύη, αλλά εξαθλιώνοντας το μέλος της και τιμωρώντας το, κερδοσκοπώντας και από πάνω σε βάρος του.
Αν λοιπόν καταδικαστεί η πολιτική αυτή της ΕΕ από τον ελληνικό λαό, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου εναντίον ολόκληρης της Ένωσης.
Το σημαντικότερο βέβαια εξ όλων είναι ότι, οι ίδιοι οι λαοί της ΕΕ και όχι μόνο, παρακολουθούν το πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα και ανάλογα θα δράσουν και αυτοί στο μέλλον.
Αν ο ελληνικός λαός υποκύψει στις επιταγές της τρόϊκας και της Γερμανίας και δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και συνέχισης στους δανειστές, τότε θα επέλθει μια μεγάλη παγωμάρα σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη.
Αν όμως ο ελληνικός λαός δείξει ότι θέλει να διώξει από πάνω του τους δανειστές και να ανακτήσει την Εθνική Κυριαρχία του και την ανεξαρτησία του, τότε κανένα παρόμοιο μέτρο δεν πρόκειται να αποτολμήσουν και στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά θα αλλάξει συνολικά η οικονομική πολιτική ολόκληρης της ΕΕ, προς την κατεύθυνση της αλληλεγγύης μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών, της έκδοσης χρήματος από την ΕΚΤ, έκδοσης ευρωομολόγων και δανεισμού απευθείας των κρατών από την ΕΚΤ. Απίστευτο, κι όμως αυτό είναι στα δικά μας χέρια.
Η μοίρα παίζει απίστευτα παιχνίδια. Από το πουθενά φέρνει και πάλι τους Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας.
Μέχρι τώρα το πειραματόζωο «Έλληνας», δέχεται με ανεξήγητη υπομονή και καρτερία, όλα όσα το ίδιο το σάπιο, διεφθαρμένο και απόλυτα υπεύθυνο πολιτικό σύστημα εφαρμόζει σε βάρος του.
Δεν εξεγέρθηκε, όπως ανέμεναν πολλοί, δεν επαναστάτησε, δεν πήρε στο κυνήγι τα διάφορα λαμόγια, αλλά κάθισε μοιρολατρικά στον καναπέ του και όταν τα πράγματα φτάνουν στο προσωπικό απροχώρητο, καταφεύγει στο ακραίο και άσκοπο μέτρο της αυτοκτονίας.
Τώρα όμως, το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα καλεί το «πειραματόζωο» στην κάλπη, για να ψηφίσει ουσιαστικά δημοψηφισματικά, αφού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συνυπογράψει και θα συγκυβερνήσουν: «Ναι ή όχι στο μνημόνιο», «Ναι ή όχι στην Εθνική Ανεξαρτησία», «Ναι ή όχι στην εξαθλίωσή του».
Τα κόμματα του μνημονίου μας τρομοκρατούν και τρομοκρατούν και τα μικρότερα κόμματα, κολλώντας τα στον τοίχο, με το δίλημμα «Ναι ή όχι στο ευρώ».
Εμείς, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, με ευθύτητα απαντάμε: «ΟΧΙ στο ευρώ».
Προέχουν οι Έλληνες.
Θα πέσει μαγείρεμα;;;;;;;;;;;
1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls
2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι).
3) Η κυρία Φώφη Γεννηματά προχωρά ακάθεκτη σε Ελληνοποιήσεις (όπως φαντάζομαι και η ΝΔ).
4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).
5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους). Άρα θα τοποθετηθούν άτομα "εμπιστοσύνης" των δύο μεγάλων κομμάτων.
6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000... ΝΔ κυβέρνηση = 7-9 το απόγευμα... και τέλος και σημαντικότερο
7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές;;; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ= θα γίνει ΤΟ
μαγείρεμα ώστε να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία....
Καλή Δύναμη καλό βόλι...http://perahoragr.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: