Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η αντεπαναστατική ξεφτίλα της Σταλινικής ηγεσίας ΚΚΕ επαναλαμβάνεται με αφορμή τις "Φθηνές πατάτες"

Mε αφορμή την συνηθισμένη αντεπαναστατική στάση που για ακόμα μια φορά επέδειξε η Σταλινική ηγεσία του ΚΚΕ , κάνοντας την γελοία " Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τις φθηνές πατάτες " θα ήθελα να σχολιάσω πως:


Από την πάλαι ποτέ "σχεδιασμένη" οικονομία των κομμουνιστικών κρατών, ξεφύγαμε πριν μερικά χρόνια τρέχοντας να πιάσουμε το αμερικάνικο καπιταλιστικό όνειρο, μόνο που ξανακαταλήξαμε στην επίσης απόλυτα "σχεδιασμένη" οικονομία της Τρόϊκας-ΔΝΤ που δεν γνωρίζει πλέον όρια κρατών.

Παράλληλα η λύση που μας προτείνεται από το ΚΚΕ είναι η επιστροφή μας ξανά και πάλι στην "σχεδιασμένη" οικονομία πανεθνικώς αυτή τη φορά: "είναι ώριμη και επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κεντρικός πανεθνικός σχεδιασμός. Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος και να δημιουργηθούν παραγωγικοί συνεταιρισμοί της μικρής και μεσαίας αγροτιάς. Το μεγαλοεμπόριο και οι εισαγωγές να είναι αποκλειστική υπόθεση του κράτους."

Πάνε δηλαδή και την στήνουν καραούλι στις πιθανές εξόδους μας στα άκρα και σου λένε μετά ή που θα περάσεις μέσα από εμάς ή που θα μείνεις μέσα στην χύτρα να βράζεις μέχρι να λιώσεις! Δηλαδή ή που θα κάτσεις να σε γαμήσω, ή που θα βιαστείς! Άκρα! Πόλωση!

Ή σκύβεις και προσκυνάς, ή παλουκώνεσαι!

Ενδιάμεσες λύσεις; Φυσικά υπάρχουν. Σίγουρα όμως οι λύσεις αυτές δεν είναι τα κάθε είδους κινήματα συναισθηματικού τύπου αντίδρασης, ούτε οι πολιτικές υποδούλωσης και υποταγής στις αυθαίρετες εξουσίες κάθε μορφής και είδους.


Η λύση είναι η αποδοκιμασία όλου του σάπιου αυτού πολιτικού συστήματος και η ανατροπή του θεσμικά μέσα από το Λευκό και χωρίς αιματοχυσίες κι εμφύλιες συρράξεις ώστε να δημιουργηθεί νέο πολιτικό σκηνικό και Σύνταγμα που θα μας διασφαλίζουν την κοινωνική δικαιοσύνη και την τήρηση ακόμη πιο εκδημοκρατισμένων θεσμών και συμμετοχικών διαδικασιών στην λήψη των κρίσιμων και καίριων αποφάσεων που μας αφορούν όλους, "εξασφαλίζοντας την αποκλειστική σύνδεση της λαϊκής εντολής με το παραγόμενο κυβερνητικό έργο και την αυτονομία της πολιτικής από εξωθεσμικά κέντρα". Μόνο έτσι μπορούμε να αποκτήσουμε την θεμιτή και φίλα προσκείμενη προς την πλειοψηφία Πολιτική Βούληση, έτσι ώστε να διαλεχθούμε διπλωματικά με τους εταίρους μας διαπραγματευόμενοι με κριτήριο τα όσα επιτάσσει ο Ορθός Λόγος και το κοινά προφανές.

Μα θα πεις, το Λευκό δεν είναι άκυρο, δεν πάει στο πρώτο κόμμα…;
Ξέρω πολύ καλά το τι λέει η προπαγάνδα κατά του Λευκού και για να μην τα ξαναργάφω δείτε στους συνδέσμους παρακάτω το πώς στριμώχνει κανείς ακόμα κι έναν συνταγματολόγο που αναθεματίζει με το κύρος της θέσης του τη Λευκή Ψήφο:


http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=334087499960061&id=170221049695385

Το θέμα δεν είναι επί του παρόντος το να κάτσουμε και να μιλάμε για το τι έχει γίνει κακώς μέχρι τούδε. Άμα κάτσουμε και τα γράψουμε όλα αυτά που έχουν γίνει κακώς, γεμίζουμε τόμους λέμε!

Δεν είναι όμως αυτό το ζήτημα μας επί του παρόντος! Αλλά το τι κάνουμε τώρα! Προτάσεις συγκεκριμένες, το και το... να αυτό!

http://www.facebook.com/YianSof/posts/363609840329647

και http://www.facebook.com/petros.tatsopoulos/posts/308572719197157

Γιάννης Σοφικίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: