Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Εντόπισαν ασφαλίτη σε αντιρατσιστική συναυλία ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

astynomia3

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στις 9.30 το βράδυ της 25ης Μαρτίου ο πρώην αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής που είχε πιαστεί επ' αυτοφώρω να κάνει ληστεία σε ΠΡΟΠΟ στο Μπραχάμι. Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αναρχικούς στην Καλλιθέα και δέχτηκε -όπως είπε- με γκλόμπ επίθεση σε στενό της περιοχής. Προφανώς ο πρώην αστυνομικός "αναγνωρίστηκε" τυχαία, καθώς είχε καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη της "Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς". Ο "εντοπισμός" του θεωρείται τυχαίως καθώς στην Καλλιθέα είχε διοργανωθεί κάποια αντιρατσιστική συγκέντρωση. Η ομάδα μάλιστα των νεραών που του επιτέθηκε ανέλαβε και την ευθύνη.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΠΑΤΣΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

"Στις 25 Μαρτίου 2012, στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, έλαβε χώρα αντιρατσιστική συναυλία. Ενώ η συναυλία βρισκόταν σε εξέλιξη, εντοπίσαμε σε παρακείμενο δρόμο έναν από τους ψευδομάρτυρες κατηγορίας/ασφαλίτες της Αντιτρομοκρατικής (ΔΑΕΕΒ), τον Γ. Μ που κατέθεσε στη δίκη της υπόθεσης Χαλανδρίου. Εκτός του ότι το εν λόγω τσιράκι του σύγχρονου ολοκληρωτικού καθεστώτος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος, τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι φυλακίζονται για την παραμικρή παράβαση του νόμου ή ακόμα και με στημένα σαθρά κατηγορητήρια, έβαλε το χεράκι του στη διαδικασία καταστολής της επαναστατικής δράσης και κατʼ επέκταση στις συλλήψεις των συντρόφων μας. Έβαλε τα χεράκια του κι έβγαλε τα ματάκια του λοιπόν!

Φυσικά δεν περιμένουμε από τα ΜΜΕ να αναφερθούν στο συγκεκριμένο γεγονός. Όμως, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θέλουμε να κάνουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως όσο οι κατασταλτικοί και δικαστικοί μηχανισμοί του κράτους θα εκδικούνται τους επαναστάτες, άλλο τόσο τα άτομα που στελεχώνουν αυτούς τους μηχανισμούς θα βρίσκονται στο στόχαστρό μας. Είτε στα σπίτια τους, είτε στους δρόμους και τις πλατείες της μητρόπολης θα τους τσακίζουμε με κάθε ευκαιρία".

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠʼ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: