Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Συνέλαβαν ... νοικοκυρές στα Θεοφάνεια


Θεοκράτες και παρακρατικοί... μπάτσοι, ασφΑΛΗΤΕΣ, πουλημένοι πολιτικοί, χουντόδουλοι, κοιλαράδες απατεώνες παιδεραστές ρασοφόροι ντυμένοι στα χρυσά, όλοι να τους φτύνουν κι αυτοί να προσποιούνται πως ψιχαλίζει. Μετά οι συλλήψεις σε νοικοκυρές. Το ηφαίστειο θα εκραγεί πολύ σύντομα και θα τρέχουν όλοι τους σαν τα ποντίκια.



Συναγωνιστρια απο τους συλληφθεντες της Χαλκιδας παραμενει στο νοσοκομειο Χαλκιδας με καρδιολογικα προβληματα

Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε με συναγωνιστρια, που την συνελαβε η χουντα του Παπαδημου, για την διαμαρτυρια κατα την διαρκεια της επισκεψης του Παπουλια, πληροφορηθηκαμε οτι παραμενει νοσηλευομενη στην Καρδιολογικη κλινικη του νοσοκομειου Χαλκιδας. Αιτια το στρες που δημιουργηθηκε κατα την διαρκεια της συλληψης της και της προσαγωγης της . Επισης η συναγωνιστρια μας ανεφερε οτι την εξετασαν γιατροι για τους μωλωπες κλπ που της δημιουργηθηκαν κατα την διαρκεια της συλληψης της.
Ευχομαστε περαστικα στην συναγωνιστρια. 

Να ξερουν οι "θεσμοι" οτι ο σεβασμος προς αυτους δεν επιβαλεται με την αστυνομικη βια μιας χουντας αλλα κυρια με την τηρηση στοιχειωδως ακομη και αυτου του αστικου τους συνταγματος, που αυτοι οι "θεσμοι" το εχουν γραψει στα παλια τους τα παπουτσια.Να βλεπαμε ο εχων την ηλικια συνταξιουχου, προεδρος της δημοκρατιας, πως θα μπορουσε να ζησει με την συνταξη ενος συνομηλικου του... Αλλα βλεπεις τα πλουτη, τις δοξες και τα μεγαλεια ουδεις εμισησε...Αιδως αχρειοι Αργειοι..


Δεν υπάρχουν σχόλια: