Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Mysterious unexplained noises now being reported across the globe - Παράξενοι ήχοι

Ψάξτε "Strange Sounds" στο youTube.
Χαμός γίνεται.
Το περίεργο είναι πως οι ημερομηνίες είναι πολύ κοντά στο σήμερα και τα περισσότερα από ερασιτέχνες.
Επίσης, από διαφορετικές περιοχές.
Έψαξα και τα υπόλοιπα βίντεο των απλόουντερ να δω μήπως πρόκειται για αλλοδαπούς πυροβολημένους "Λιακόπουλους".Τι είναι αυτοί οι μυστηριώδεις ανεξήγητοι θόρυβοι που αναφέρονται σε όλο τον κόσμο;


Extinction Protocol / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μια σειρά από ανεξήγητους θορύβους έχουν αναφερθεί σε όλη την υδρόγειο και η συχνότητα αυτών των γεγονότων φαίνεται να αυξάνεται. Η γκάμα αυτών των ήχων είναι μεγάλη με περιγραφές από «παράξενο και ανατριχιαστικό» (ήχο) έως «βιομηχανικό και μηχανικό». Οι ήχοι φαίνεται να είναι omni-directional (πανκατευθυντικοί) και φαίνεται πως δεν έχουν κάποια εντοπισμένη πηγή προέλευσης δίνοντας σε κάποιον την εντύπωση ότι προέρχονται άμεσα από πάνω ή ακριβώς από κάτω από τη γη.
Τα παρακάτω βίντεο είναι αναφορές του ανεξήγητου ακουστικού φαινομένου. Είναι αυτοί οι ήχοι οιωνοί μιας επικείμενης καταστροφής, ή μια ένδειξη ότι η λιθόσφαιρα της Γης γίνεται όλο και πιο εκκρεμής, είναι mistpouffers, (ανεξήγητοι θόρυβοι με ήχο όπως ενός πυροβόλου ή ενόςsonic boom) ή κάτι άλλο; Εσείς αποφασίζετε.

Ανεξήγητος θόρυβος καταγράφτηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ από δύο περιπατητές, τον Αύγουστο του 2011 κάποια στιγμή πριν από το σεισμό μεγέθους 5,3 που έπληξε την πολιτεία.

Αυτό το περιστατικό συνέβη στις 11 Ιανουαρίου 2012 στηνΜαλαισία. Ο ήχος ακουγόταν για τρεις ώρες και ο θόρυβος εμφανιζόταν κάθε τρία δευτερόλεπτα από τις 3 το πρωί μέχρι το ξημέρωμα. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2012, ο ήχος ακουγόταν για τρεις ώρες και ο θόρυβος εμφανιζόταν κάθε τρία δευτερόλεπτα από τις 3 μέχρι την αυγή. Αυτό το ακουστικό σήμα με επιτυχία καταγράφηκε από έναν από τους ανθρώπους της Kota Samarahan στη Μαλαισία.

Ανεξήγητοι θόρυβοι και μυστηριώδεις ήχοι αναφέρθηκαν από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο


Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μεξικό 12 με 14 Ιανουαρίου του 2012 και είναι ανεξήγητο


Αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε ως ασυνήθιστοι θόρυβοι που ακούστηκαν σε όλη την Κόστα Ρίκα στις 9 Ιανουαρίου 2012

Μυστηριώδης θόρυβος και γουργουρητό αναφέρθηκε στο Windsor του Ontario στον Καναδά τον Αύγουστο του 2011 από το The Windsor Star.

Μυστηριώδης θόρυβος στην Ουκρανία, Αύγουστος 2011 με αναφορά από δελτίο ειδήσεων. Οι κάτοικοι ενός βρετανικού χωριού
 έχουν πληγεί από μυστηριώδεις, σαν γουργουρητό θορύβους - Ιούνιος 2011.

Οι κάτοικοι της Μινεσότα των ΗΠΑ
 άκουσαν μυστηριώδη θόρυβο σαν κροτάλισμα ήδη το 2009. 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


 A series of unexplained noises are being reported across the globe and the frequency of these events appear to be increasing. The sounds range in description from “bizarre and creepy” to “industrial and mechanical.” The sounds appear to be omni-directional and seem to have no single traced source of origin or horizontal source of degree graduation- leaving one with the impression they are coming from directly overhead or directly underneath the earth. The videos below are reports of the unexplained acoustic phenomenon. Are these sounds omens of an impending disaster, or the deep-churching in the Earth an indication the lithosphere is becoming unsettled, mistpouffers, or something else? You decide. – The Extinction Protocol
και αναλύσεις στους θορύβους...
http://www.youtube.com/watch?v=UJQHCcHvcOU&feature=related


Μερικοί το ρίξανε και στην πλάκα (Πλάκα=αστείο, όχι την τεκτονική.
:)

http://www.youtube.com/watch?v=j4BZW65ZSCU&feature=related

http://troktiko.eu/2012/01/ti-einai-autoi-oi-musthriodeis-anexightoi-thoruboi-pou-anaferontai-se-olo-ton-kosmo/
Δεν υπάρχουν σχόλια: