Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Γαμιόληδες μοναχοί πυροβόλησαν και σκότωσαν εν ψυχρώ κυνηγόσκυλο



ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ
(προσκαλέστε φίλους)

http://www.facebook.com/events/155090277934004/
Δηλώστε συμμετοχή:
 http://www.facebook.com/events/358532774173662/
και
http://www.facebook.com/events/129722743812931/


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
 (κάθετη στη Μητροπόλεως - κάτω από το Σύνταγμα- κοντά στη Μητρόπολη).




με τόση ανωμαλία που "δέρνει" το παπαδαριό πάλι καλά που δεν τον πηδήξανε τον  "δαιμονισμένο"   σκυλάκο. Η παλιοκαριόλα η μπαναϊα δεν ήταν εκεί να το προστατεύσει? Γαμω το χριστό σας πουσταράδες χριστέμποροι, λιγες οι ώρες σας 
Tο παπαδαριό πάντα θαύμαζε το μεσαίωνα.

Γαμώ τη θρησκεία σας, να δω τους παλιόπουστες (δύο ήτανε οι μοναχοί) να σεβαστούν έστω μιά φορά τη φύση , τη χαρά, τη ζωή, τον έρωτα, το γέλιο και την κοινωνία οι ανωμαλάρες!

"ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ"
Εξουσία τα μουνόπανα. Μπαμ και κάτω.


"Εκτιμάται παρέμβαση στο θέμα και από τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο."

Σιγά μη σκίσει κανα καλσόν....
για τον πούτσο καβάλα οι γαμόσταυροι.

Έπρεπε να ήταν δικός μου ο σκύλος και να δει ο πουστόπαπας τη γλύκα που έχει το δίκανο στον κώλο του (και να πατήσω τη σκανδάλη βέβαια, αλλιώς θα θέλει κι άλλο)

Θα περιμένω να δω τί θα κάνουν οι φιλοζωικές, αν και αφορμής δοθείσης,  θα πρότεινα να πάει το θέμα σε διεθνή δικαστήρια για την υπεράσπιση των ζώων στην Ελλάδα γενικότερα (επειδή πολιτικοί, μπάτσοι και παπάδες είναι στο απυρόβλητο σε αυτό το μπουρδελοκράτος του Ελλαδιστάν).

THN ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 21, 105 56 ΑΘΗΝΑ.
(από 
http://dogw0rld.blogspot.com/2012/01/blog-post_7799.html )


Σχόλια δικά μου (Διαμαντής Βάγιας - diama4 - Diamantis Vagias - dog trainer) και στην καραπουτσακλάρα μου να μου κάνετε μήνυση γαμώ την παναγία σας και γαμώ το χριστό σας.
Νόμοι για εξύβριση των "θείων" και παπάρια μάντολες.
Κυβερνάει η χριστιανική σχιζοφρένεια τον τόπο που μεταλαμπάδευσε τον πολιτισμό και την πρόοδο σε όλο τον κόσμο. Άλλο Έλληνας κι άλλο χριστιανοταλιμπάν. Μην τα μπερδεύουμε.
... οι αρχαίοι Έλληνες ασχολήθηκαν με τα ζώα και στο επιστημονικό πεδίο. Ο πανεπιστήμονας και φιλόσοφος Αριστοτέλης, στο έργο του «περί ζώων ιστορία», κάνει μια λεπτομερή μελέτη γύρω από τα είδη και τη φύση των σκύλων δείχνοντας έτσι τη σημασία που έδιναν οι αρχαίοι στο ζώο αυτό. 
Περισσότερα: http://www.stardogs.gr

Η αγάπη των Αρχαίων Ελλήνων για τα σκυλιά και τα άλογα








φωτό: http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4082:patra-ieromonaxos-pyrobolise-kai-skotose-kynigoskylo&catid=35:generalnews&Itemid=67


φωτό http://dogw0rld.blogspot.com/2012/01/blog-post_5900.html


και το βίντεο από τη διαμαρτυρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: