Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

το ψεύτικο 2ο βίντεο των Anonymous: μια κακοφτιαγμένη γελοιωδέστατη μούφα

"Το πρόσφατο βιντεο Ανωνυμων δεν εχει να κανει σε τιποτα 


με τα πιστεύω των Ανωνύμων. Στοχοποιηση 


πολιτων, Αναβιωση ταξικων μισων,ρατσισμος #fail"

Aπό το λογαριασμό τους στο twitter..






Επίσης:

Αμφιβολίες έχουν προκύψει ως προς την αυθεντικότητα του «δεύτερου μαγνητοσκοπημένου μηνύματος των Anonymous», που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Στο συγκεκριμένο βίντεο, ένα -υποτιθέμενο - μέλος του κινήματος προβαίνει σε 10λεπτο «διάγγελμα» προς τον ελληνικό λαό, κατά το οποίο τον ενημερώνει ότι «οι οικονομικοί δολοφόνοι του ΔΝΤ έχουν βγει από το καβούκι τους και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον πρωθυπουργό σταθεί εμπόδιο αλλά και να ανταμείψουν πλουσιοπάροχα όποιον τους βοηθήσει όπως έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.»
Ερωτηματικά ως προς το αν το εν λόγω βίντεο είναι αληθινό, προκαλούν, μεταξύ άλλων, τα ακροδεξιά επιχειρήματα που αναφέρονται στο διάγγελμα. Για παράδειγμα, γίνεται λόγος για ανεξέλεγκτο αριθμό λαθρομεταναστών που συρρέουν στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που πολλοί Έλληνες είναι άστεγοι και χάνουν τη ζωή τους στα πεζοδρόμια.
Οι αμφιβολίες εντείνονται από το γεγονός ότι αρκετές φορές στο παρελθόν πολλοί «κρύφτηκαν» πίσω από τη μάσκα του συγκεκριμένου κινήματος και παρουσιάστηκαν ως μέλη αυτού, προκειμένου να περάσουν τα δικά τους μηνύματα.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Anonymous χάκαραν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης την προηγούμενη Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: 
http://www.theinsider.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 

"ΣΧΕΔΙΟ"


Δεν υπάρχουν σχόλια: