Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ειδική μονάδα καταστολής εξεγέρσεων έφερε η κυβέρνηση! (βίντεο)

-Ist hier Syntagma Platz?
-Ich weiss nicht. Frag einen Griechen.
(Immer mehr Deutsche in der Bereitschaftspolizei)

-Εδώ είναι η πλατεία συντάγματος?
- δεν ξέρω. Να ρωτήσουμε καποιον Έλληνα

(όλο και περισσότεροι Γερμανοί στις δυνάμεις καταστολής)

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι έχει αφιχθεί στην Ελλάδα μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων – Eurogedfor – πρακτικά ειδική μονάδα Στρατοχωροφυλακής, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πλήρως εξοπλισμένη με Τεθωρακισμένα οχήματα.
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι αφίχθηκαν για κοινή άσκηση καταστολής εξεγέρσεων με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το timing που επιλέχθηκε για την άσκηση είναι επιεικώς ατυχές, αν όντως πρόκειται για άσκηση.


Δεν θέλουμε να κάνουμε «κακές» σκέψεις, ότι κλήθηκε ή, ακόμα χειρότερα, ότι επιβλήθηκε η παρουσία της Eurogedfor από την τρόϊκα για να προστατέψει την κυβέρνηση και να αποτραπεί ενεργός λαϊκή αντίδραση στα μέτρα εξαθλίωσης που λαμβάνει κατά των πολιτών της χώρας σε εκτέλεση ξένων εντολών.



Κάτι τέτοιο εκτός από μέγιστη πολιτική ανοησία θα οδηγούσε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: Και οι … νεκροί θα σηκωθούν από τα νεκροταφεία για να αντιμετωπίσουν μια ξένη δύναμη Γερμανών, Ολλανδών κλπ οι οποίοι θα κληθούν να καταστείλουν τις αντιδράσεις των πολιτών για τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν στην πείνα ολόκληρες μάζες πολιτών, κατ’εντολή του ΔΝΤ, όπως ομολόγησε σήμερα στην Βουλή ο ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος.
Σημειώνουμε ότι η Eurogedfor είναι ένοπλο σώμα με ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) στον εξοπλισμό της, η οποία δημιουργήθηκε για εκτέλεση αποστολών σε αποστολές όπως το Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν κλπ, όπου οι κλασικές ένοπλες δυνάμεις αδυνατούν να φέρουν εις πέρας αποστολές καταστολής πλήθους.
Αλλά και μόνο η χρονική συγκυρία άφιξης της Eurogedfor προβληματίζει. Ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την άφιξή της στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία.
Αρχικά αφίχθηκε ο εξοπλισμός της μονάδας, ακολούθησαν οι άνδρες και εν συνεχεία τα βαρέα οχήματα, σκεπασμένα.Φαίνεται ότι έχουν κατευθυνθεί προς την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι έχουν εγκατασταθεί σε περιοχή αρμοδιότητας ΓΕΑ (περιοχή ευθύνης 110 Π.Μ.) δεν επιβεβαιώθηκαν σε σχετική έρευνα του defencenet.gr. Το ίδιο ισχύει και για το ΓΕΣ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί και από τα δύο Επιτελεία που ερωτήθηκαν σχετικά, αντιμετώπισαν το θέμα εντελώς απορριπτικά, ως να επρόκειτο για παραχώρηση εγκαταστάσεων τους σε … εχθρική δύναμη.
Αυτό το σημειώνουμε για να το λάβουν υπ’όψιν τους σοβαρά οι κυβερνώντες, αν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν την Eurogedfor σε αποστολές καταστολής πλήθους στο εσωτερικό της χώρας.
Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο που "παντρεύει" την Εurogedfor με την ταινία "V for Vendetta" στην διεύθυνσηhttp://www.youtube.com/watch?v=1C5OKfGwXj8
Δείτε και το σχετικό γερμανικό βίντεο που αναφέρει στον τίτλο του στο youtube.com ως χώρο δράσης της Eurogedfor την Ελλάδα!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25504&Itemid=139

More info:
Francais
http://www.rtl.be/videos/video/384662.aspx?CategoryID=495
Η πληροφορία για την άφιξη των Γερμανών διέρευσε από άτομα που έχουν άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και μιλά για 5 αεροπλάνα c-130 που μεταφέρουν τους Ναζί κομμάντο της Βέρμαχτ από μονάδες του Κοσυφοπεδίου .Les informations pour l'arrivée de la dierefse Allemands de gens qui ont un accès direct à l'aéroport d'Eleusis et parle 5 c-130 aéronefs transportant des kommanto nazis unités de la Wehrmacht en provenance du Kosovo.
The information for the arrival of the Germans dierefse from people who have direct access to the airport of Eleusis and speaks 5 c-130aircraft carrying kommanto Nazi Wehrmacht units from Kosovo.



Liege http://www.rtl.be/videos/video/384843.aspx


« EuroGendFor » – l’armée privée de l’UE, prête au départ pour la Grèce

lundi 30 avril 2012, par Comité Valmy
http://www.comite-valmy.org/spip.php?article2445

1 σχόλιο:

... είπε...

Ας έρθουν... Θα καλοπεράσουν!!!