Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

οι χάκερς «Anonymous» : «Μια καταπληκτική Παρασκευή»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012, 14:01
«Αυτή η καταπληκτική Παρασκευή ξεκίνησε με την ιστοσελίδα www.ministryofjustice.gr να έχει παραμορφωθεί από τους Anonymous. Μπορεί μόνο να γίνει καλύτερα από εδώ!».

Με τη φράση αυτή ανακοινώνουν την κυβερνοεπίθεσή τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης οι χάκερς «Anonymous», μέσα από το λογαριασμό τους στο Twitter, @YourAnonNews.

Η οργάνωση χάκερς μπλόκαρε τη λειτουργία της ιστοσελίδας ανεβάζοντας κείμενο και βίντεο με σχόλιά τους για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

«Επιλεγήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του, αλλά αποτύχατε. Και σκοτώσατε το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας, που είναι η Δημοκρατία». Στη συνέχεια απειλούν με επιθέσεις παντού, ακόμα και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εφόσον η Ελλάδα δεν εγκαταλείψει το Σύμφωνο ενάντια στην Ανταλλαγή πλαστών προϊόντων ACTA.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η σημερινή κυβερνοεπίθεση της ομάδας Anonymous στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν είναι η πρώτη, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Twitter, οι ίδιοι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στις ιστοσελίδες του δήμου Αθηναίων και του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, την 1η Φεβρουαρίου.

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
ΠΗΓΗ : http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: